In English
Valikko

 

Isännän Tupa

Isännän Tupa on kokous- ja juhlatila kievarin sisäpihalla, johon sopii mukavasti maksimissan 30 vieraan tilaisuuksiin. Isännän Tupaan voi tuoda omat alkoholijuomat sekä halutessaan myös omat tarjoilut. Tarjoilut voi tilata Liekorannasta henkilökuntineen tai tilata ainoastaan tarjoilut ja hoitaa tarjoilu itsenäisesti. Isännän

Tupa sopii liikuntarajoitteisille ja vieraiden käytettävissä on terassi sisäpihoineen.

Jos tarjoilut tilataan Liekorannasta

Isännän Tuvan vuokra on 45 €/alkava tunti, sunnuntaisin 65 €/alkava tunti. Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron, ns. arkiliinat, tarjoilutyön sekä kertaservetit. Minimivuokra aika juhlatilaisuuteen on 4 tuntia.

Isännän Tuvan vuokra ilman Liekorannan tarjoiluja

on 25 €/alkava tunti, sunnuntaisin 45 €/alkava tunti. Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron. Pöytäliinojen vuokra tarvittaessa 1,80 €/liinoitettu paikka. Minimivuokra aika juhlatilaisuuteen on 4 tuntia.

Juhlat voi järjestää myös esimerkiksi niin, että ruokailu on kievarin tiloissa ja ilta jatkuu vapaa muotoisemmin Isännän tuvassa sisäpihan puolella. Tarvittaessa ulos saa lisäksi telttakatoksia.

Isännän tupaan voitte tuoda kokonaan omat tarjoilut tai tilata ne Liekorannan cateringilta. Halutessanne voitte hoitaa tilaisuuden itsenäiseti tai varata henkilökuntamme tarjoilemaan tilaisuuteenne.

 PIX8287 (kopio)
 PIX8256 (kopio)

 

 PIX8278 (kopio)

 PIX8284 (kopio)

 PIX8189 (kopio)

Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901