In English
Valikko

 Isännän Tupa

Isännän Tupa on kokous- ja juhlatila kievarin sisäpihalla, johon sopii mukavasti maksimissaan istuvana tilaisuutena 24 vieraasta. Isännän Tupaan voi tuoda omat alkoholijuomat sekä halutessaan myös omat tarjoilut. Tarjoilut voi tilata Liekorannasta henkilökuntineen tai tilata ainoastaan tarjoilut ja hoitaa tarjoilu sekä tilajärjestelyt itsenäisesti.

Isännän tuvan yläkerrassa on kaksi huonetta, joissa voi majoittua maksimissaan 8 henkilöä.

Tuvan alakerran tila sopii liikuntarajoitteisille ja vieraiden käytettävissä on terassi sisäpihoineen.

Isännän Tuvan vuokra

Isännän tuvan vuokra on 350 € maksimissaan 24 henkilölle.

Vuokra-aika alkaa klo 13,00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12,00. Lisätunnit ovat 35 €/alkava tunti. Tilavuokra sisältää majoitushuoneiden käytön.

Tuvan astiasto käsittää 24 henkilölle: haarukat, veitset, ruokalautaset, keittolautaset, kahvimukit, pikkulusikat, viini- ja vesilasit sekä kakkulautaset.

Tuvan keittiössä on hella, mikro, jääkaappi-pakastin ja astianpesukone.

Tarvittaessa pöytäliinojen vuokra on 2 €/liinoitettu paikka ja valmistelu-tai tarjoilutyö 39,50 €/työntekijä/alkava tunti.

Tilan vuokraajalta edellytetään tuvan olevan normaalin ns. asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet (tv, radio yms.) paikoillaan ja ehjinä, astiat tiskattuina, roskat laitettuna roskiin ja mahdolliset muut sotkut poistettuna. Myös piha-alue tulee olla siistinä käytön jälkeen. Mikäli varauksen päättyessä tuvan siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan  55 €/tunti.


 PIX8287 (kopio)
 PIX8256 (kopio)

 

 PIX8278 (kopio)


Juhlat isommalla porukalla

Jos vierasmäärä on enemmän kuin 24 henkilöä, voidaan juhlat järjestää niin, että ruokailu on kievarin tiloissa ja ilta jatkuu vapaa muotoisemmin Isännän tuvassa sisäpihan puolella. Tällöin tilaan mahtuu mukavasti maksimissaan 45 henkilöä (kaikille ei istumapaikkoja).

Kievarin tilan käytöstä lisäveloitus 70 € (max 2 h). Hinta sisältää kievarin ns. arkiliinoituksen ja tarjoilutyön. Lisätunnit 35 €/alkava tunti.

Tarvittaessa ulos saa lisäksi telttakatoksia. Katos 3x6 m vuokra 50 €.

Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901