In English
Valikko

 Halaus


Juhlat Liekorannan kievarilla

Liekorannan kievarilla käytettävissänne on piano, langaton puheäänen toisto, videotykki ja valkokangas. Vieraille on maksuton pysäköinti asemanpihassa vastapäätä kievaria sekä kievarin sisäpihalla. Pitkänmatkalaisille kievarin majatalo tarjoaa miellyttävät puitteet yöpymiseen.

Kievarin tilavuokra arkisin (ma-la) 35 €/alkava tunti. Pyhäpäivisin tilavuokra on 50 €/alkava tunti. Tilavuokran minimiveloitus on 4 tuntia. Tilavuokra sisältää voimassa olevan arvonlisäveron, ns. arkiliinat (valkoinen liina, jossa beiget kaitaliinat), tarjoilutyön, toiveen väriset kertaservetit sekä tuikut istumapöytiin, puheäänentoiston, videotykin ja pianon käytön.
Mahdolliset kangasservetit ovat 1 € / kpl. Kokonaan valkoiset liinat vieraiden istumapöytiin ovat 2 €/liinoitettu paikka. Alle 20 vieraan ryhmissä on noutopöytämenujen pienlisä +4,50 €/vieras.

 PIX2476 (kopio)

Kukkien tuoksua tulvillaan, on juhlapäivä tää.
Onnenhetket täyttäkööt, Sun koko elämää!

Olemme koonneet suunnittelun tueksi lukupakettiin esimerkkejä rippi- ja valmistujaisjuhlissa toteuteutuista tarjoiluista. Menuja voi muokata haluamallaan tavalla ja toteutamme myös menuja esimerkkien ulkpuolelta. Myös yksittäisiä tuotteita voi myös tilata. Näistä löytyy esimerkkejä sivuiltamme.

Voitte tilata meiltä palveluja tarpeidenne mukaan; tarjoiluja, astioita tai vaikkapa koko tilaisuuden ns. avaimet käteen-periaatteella. Kun henkilökuntamme on hoitamassa tilaisuutta, voitte itse keskittyä täysin nauttimaan päivästä ja seurustella vieraidenne kanssa.

Pystymme myös tarvittaessa toimimaan tiloissa, joissa ei ole varsinaisia keittiötiloja.

Haluamme olla vuosikymmenten tuomalla ammattitaidolla auttamassa osaltamme tilaisuutenne onnistumisessa!

Buffa

 PIX9985 (kopio)


Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901