In English
Valikko

Perinteinen jouluruokatori kievarilla

MA 23.12.2019 klo 8-12.

Liekorannan joulutori on jälleen kievarin sisäpihalla, Asemakadulla maanantaina 23.12. klo 8-12.

Torilla on myynnissä mm. jouluisia laatikoita, kakkuja, kaloja sekä salaatteja. Torilla on mahdollista maksaa käteisellä, pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla.

Oheisella tilauslomakkeella voitte tehdä ennakkotilauksen ja noutaa tuotteet joulutorilta. Ennakkotilauksilla on oma noutopisteensä ja tilaukset noudetaan tilaajan nimellä. Tuotteet maksetaan noudettaessa.  Tilaukset ovat valmiiksi kerättyinä ja tilaus tarkistetaan yhdessä tilauksen noutavan henkilön kanssa tilauslomakkeen mukaan. Mahdollisista virheistä/puutteista noudetussa tilauksessa, pyydämme ilmoittamaan viipymättä meille, jotta voimme korjata virheen mahdollisimman nopeasti.

Voitte halutessanne tulostaa tilauslomakkeen täältä ja palauttaa sen kievarillemme postilaatikkoon tai lähettää meille sähköpostilla liekoranta@liekoranta.fi. Otamme tilauksia vastaan myös puhelimitse ma-pe klo 9-17 ja muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Joulutorin tuotteet ovat pakattuina kerta-astioihin ja laatikot foliovuokiin. Kerta-astiat eivät soveluu varsinaisesti tarjoiluun.

Joulun laatikkoruoat ovat esikypsennettyjä ja valmistettu Liekorannan perinteisten repseptien mukaan. Uusia tuulahduksia tänä vuonna ovat vegaaniset sienikääryleet, punaviinipäärynät ja portviinivalkosipulit sekä lihana pitkään kypsytetty naudan niska.


Ennakkotilauksia otetaan vastaan sunnuntaihin 15.12.2019 saakka.

Lasimestarin silli p


Waldorfin salaattia p


Calvadossilli pIMG 3181 (kopio)

Tilauslomake

Kalaleikkeet
Piilota

Kastikkeet
Piilota

Joulun laatikot (esikypsennettyjä)
Piilota

Salaatit
Piilota

Muuta hyvää
Piilota

Yhteensä0,00

Lisätiedot


Yhteystiedot (tähdellä merkityt pakollisia)

Etunimi *
Sukunimi *
Yritys, yhdistys
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *

Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901