In English
Valikko

Liekorannan perinteinen jouluruokatori

Jouluruokatori on jälleen kievarin sisäpihalla keskiviikkona 23.12.2020 klo 8-12.

Torilla on myynnissä mm. jouluisia laatikoita, kakkuja, kaloja sekä salaatteja. Torilla on mahdollista maksaa käteisellä, pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla.

Tuotteet ovat mahdollista tilata ennakkoon 18.12.2020 mennessä. Ennakkotilauksilla on oma noutopisteensä ja tilaukset noudetaan tilaajan nimellä. Tuotteet maksetaan noudettaessa. Tilaukset ovat valmiiksi kerättyinä ja tilaus tarkistetaan yhdessä tilauksen noutavan henkilön kanssa tilauslomakkeen mukaan. Ennakkotilauksen pääset tekemään tästä. 

Otamme tänä vuonna ennakkotilauksia rajoitetun määrän. Tilaus on mahdollista tehdä viimeistään perjantaihin 18.12.2020, mikäli kiintiö ei ole vielä täynnä.

Mahdollisista virheistä/puutteista noudetussa tilauksessa, pyydämme ilmoittamaan viipymättä meille, jotta voimme korjata virheen mahdollisimman nopeasti.

Joulutorin tuotteet ovat pakattuina kerta-astioihin ja laatikot foliovuokiin. Kerta-astiat eivät sovellu varsinaisesti tarjoiluun. Tänä  vuonna uusia tuulahduksia valikoimissamme ovat vegaaniset kasvislaatikot.

Autot voi pysäköidä rautatieaseman pihaan toripäivänä.

Joulutorilta myymättä jääneet tuotteet lahjoitamme aikaisempien vuosien tapaan Mustalle Lampaalle, asunnottomien jouluun.

Tervetuloa ostoksille ja tunnelmallista Joulun odotusta!

Lasimestarin silli p

Calvadossilli p
IMG 3181 (kopio)

 Jouluvalot

Jouluruokatori

Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901