In English
Valikko

Joustavasti elämän eri tilanteisiin!

Isäntäväki ja vieraat luovat juhlan tunnelman, juhlapalvelumme tuo maistuvat tarjoilut ja osaavan henkilönkunnan takaamaan juhlien onnistumisen. Merkkipäivistä hääjuhliin, edustustilaisuuksista iltagaaloihin, sisällä tai ulkona, suurelle vierasjoukolle tai kahden kesken, toteutamme tilaisuudet mutkattomasti toiveidenne mukaan.

Koppakaupalla ideoita ja KUKKA-ASETELMIA Puistokadun Kukkatuvasta (http://www.puistokadunkukkatupa.fi). Kuljetamme tarvittaessa tuvasta tilatut tuotteet mukanamme tilaisuuksiin.


 PIX7712 (kopio) PIX9909 (kopio)

Päivä täynnä pieniä onnen hetkiä!

Kokemuksen tuomalla varmuudella olemme mukana suunnittelussa ja yhteistyöllä toteutamme sujuvan sekä ikimuistettavan juhlan. Tarjoilujen suunnittelu voidaan aloittaa esimerkeistä tai luoda kokonaan uusi menu unelmienne pohjalta. Autamme mielellämme juomavalinnoissa tai muissa juhlien yksityiskohdissa ennen juhlaa ja juhlan aikana.

Juhlat pystytään järjestämään myös paikoissa, joissa ei ole varsinaisia keittiötiloja. Tuomme mukanamme ruokailuastiaston ja lasiston sekä mahdollisesti ruoan valmistukseen ja kylmäsäilytykseen tarvittavan välineistön. Vuokraamme tarvittaessa valkoisia kangaspöytäliinoja ja –serviettejä.

Tarjoilut ovat mahdollista tilata juhlaan ilman, että henkilökuntamme on hoitamassa tilaisuutta. Tällöin tarjoilut tilataan meiltä kiloittain ja litroittain. Tuotteet ovat tarjoiluvalmiina astioissa ja suosittelemme pääruokien lämmittämistä itse paikan päällä. Mahdollisuuksien mukaan pääruoat voidaan toimittaa valmiiksi lämpiminä tilaisuuspaikalle. Tarjoilut voi myös noutaa itse kievariltamme. Noudettavien tarjoiluiden vaihtoehtoja ja tilauslista löytyy "TILAA RUOKIA" kohdasta, josta voitte laittaa tilauskyselyn meille. Osiossa on myös muutama esimerkkimehu suunnittelun tueksi.

Liekoranta mukana Häät&Juhlat; kts artikkeli täältä.

 PIX7665 (kopio) PIX8122 (kopio)


Aidosti, maukkaasti, palvellen - vuodesta 1901